2012-03-25

Das Unterschied





Verder valt het verschil wel mee hoor, weet ook de trainer. Hij wil ze altijd allebei in het veld hebben, want dan vallen er niet zoveel ballen op de grond.

2 opmerkingen:

  1. Knappe platen, ouwe Brombeer.

    Prachtige gezichtsuitdrukkingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die uitdrukkingen kunnen nog iets erger hoor :-) Bij de dames is de anticipatie op het gebeuren (meer dan) het halve werk.
    FYI
    Beide dames zijn verdedigende specialisten, libero. Libera zeggen ze in Deutschland, zo vrouwelijk... De speelster in het rood is Lenka Dürr, Deutsche Nationalmannschafft (hier kennelijk niets vrouwelijks nodig...). De speelster in het zwart is Myrthe Schoot, Nederlands team. Beide spelen nu in de Bundesliga voor dezelfde Verein.

    Jij gaat helemaal mee op de muziek en ik kruip in zo'n speelster, haar anticipatie wordt de mijne. Nog vaak mis in mijn geval (snelheid, tele-scherptediepte), maar ik krijg meestal meerdere kansen ;-)

    Ergens denk ik dat het voorlopig wel even afgelopen kan zijn met m'n volleybalplaatjes. Vroege stop vanwege de (kansloze) kwalificatie voor de komende OS en geen strand te bekennen. Heb al voorzichtig gedacht aan American Football hier in de buurt. Is wel een beetje van het ene uiterste in het andere, maar goed...

    BeantwoordenVerwijderen